MFE deschide pe platforma MySMIS două apeluri POCU pentru proiecte integrate anti-sărăcie

MFE deschide pe platforma MySMIS două apeluri POCU pentru proiecte integrate anti-sărăcie

Sistemul informatic MySMIS 2014 VA FI DESCHIS din 16 MAI 2016 ora 10.00 si se VA ÎNCHIDE in data de 1 AUGUST 2016, ora 16.00
 

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a deschis, luni-16 mai 2016, pe platforma MySMIS două apeluri de proiecte, în valoare de 350 milioane euro, care își propun reducerea sărăciei în comunitățile marginalizate, se arată într-un comunicat de presă al instituției, remis AGERPRES.

'Apelurile abordează problema sărăciei în mod integrat, prin măsuri din toate domeniile cheie pentru incluziunea socială: ocupare, educație, locuire, sănătate, servicii sociale și anti-discriminare, adresate atât celor mai săraci copii, cât și familiilor lor. Autoritățile locale, organizațiile neguvernamentale, partenerii sociali și societățile comerciale care doresc să aplice au la dispoziție două linii de finanțare separate:

  • Obiectivul Specific 4.1. — Dezvoltare locală integrată în comunitățile marginalizate în care există populație aparținând minorității rome și Obiectivul Specific
  • 4.2. — Dezvoltare locală integrată în comunitățile marginalizate (indiferent de dimensiunea populației de etnie romă)', se arată în comunicat.